KØBERRÅDGIVNING

Står du som køber og har brug for rådgivning, når du skal købe ejendom i Vestjylland? Her kan Arboehus.dk selvfølgelig også hjælpe til. Vi er jo eksperter på området. Handel med ejendomme står vores hjerte nært og er jo trods alt det vi lever af - så hvem andre end os skulle være bedre klædt på til at rådgive dig end din egns egen ejendomsmægler, som oven i købet har byggeteknisk indsigt? Køberrådgivning kan selvfølgelig kun benyttes hvis du køber ejendom hos en anden mægler end Arboehus.dk.
Når vi taler køberrådgivning er det vigtigt, at vi kommer med i processen så tidligt som muligt, når du har fundet den ejendom du er interesseret i. Den bedste rådgivning opnår du altså ved at tage os med helt fra start. Vi deltager gerne i besigtigelse af ejendommen, hvorefter vi tager en snak om, hvad vi har bidt mærke i og hvad du som mulig køber specielt skal være opmærksom på ved ejendommen. Vi giver også gerne vores bud på om prisen er rimelig. Det er selvfølgelig altid dig selv der tager den endelige beslutning, vi giver blot vejledning. Vi gennemgår købsaftalen og handlens øvrige dokumenter og godkender handlen i samarbejde med dig. Det er i den forbindelse vigtigt at købsaftalen bliver ”betinget af købers rådgivers godkendelse i sin helhed” som det hedder sig.
Har du brug for hjælp til finansiering eller forsikring, kan vi helt objektivt henvise dig til de pengeinstitutter, kreditforeninger og forsikringsselskaber, hvor du vil få den bedste løsning ud fra din situation og dine ønsker.

KØBSFORMIDLING

Kniber det med tiden til at søge ejendom, bor du i en anden landsdel eller måske udlandet, kan vi desuden hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted for dig her i Limfjordslandet Vestjylland - det hvad enten du søger fjordblik eller bliktag.
Når vi har fået en nærmere snak om hvad det er du ønsker vil vi begynde at afsøge markedet både hos vores konkurrenter og ejendomme der ikke er udbudt til salg for øjeblikket – det kunne jo være at ejeren var interesseret i at sælge alligevel. Når vi finder en ejendom, vi mener passer til dig, hører du fra os og vi finder ud af om det er det rigtige sted for dig.
Når den helt rigtige ejendom er fundet hjælper vi dig med gennemførelse af handlen og er ejendommen ikke til salg hos anden ejendomsmægler udarbejder vi købsaftalen så handlen kan gennemføres.