Køberrådgivning

Står du som køber og har brug for rådgivning, når du skal købe ejendom i Vestjylland? Her kan Arboehus.dk selvfølgelig også hjælpe til. Vi er jo eksperter på området. Handel med ejendomme står vores hjerte nært og er jo trods alt det vi lever af - så hvem andre end os skulle være bedre klædt på til at rådgive dig end din egns egen ejendomsmægler, som oven i købet har byggeteknisk indsigt? Køberrådgivning kan selvfølgelig kun benyttes hvis du køber ejendom hos en anden mægler end Arboehus.dk.

Når vi taler køberrådgivning er det vigtigt, at vi kommer med i processen så tidligt som muligt, når du har fundet den ejendom du er interesseret i. Den bedste rådgivning opnår du altså ved at tage os med helt fra start. Vi deltager gerne i besigtigelse af ejendommen, hvorefter vi tager en snak om, hvad vi har bidt mærke i og hvad du som mulig køber specielt skal være opmærksom på ved ejendommen. Vi giver også gerne vores bud på om prisen er rimelig. Det er selvfølgelig altid dig selv der tager den endelige beslutning, vi giver blot vejledning. Vi gennemgår købsaftalen og handlens øvrige dokumenter og godkender handlen i samarbejde med dig. Det er i den forbindelse vigtigt at købsaftalen bliver ”betinget af købers rådgivers godkendelse i sin helhed” som det hedder sig.

Har du brug for hjælp til finansiering eller forsikring, kan vi helt objektivt henvise dig til de pengeinstitutter, kreditforeninger og forsikringsselskaber, hvor du vil få den bedste løsning ud fra din situation og dine ønsker.