Skal du sælge?

At sælge en bolig - dit hjem er formentlig en af de vigtigste økonomiske og følelsesmæssige dispositioner, du foretager i løbet af livet. Det kræver respekt og indlevelse. Jeg ved, at det ikke bare er en forretning for dig. Du forlader et hjem fuld af minder og øjeblikke gode som dårlige. Du står over for en lang række beslutninger og jeg kan hjælpe dig gennem hele salget, så alt forløber korrekt og efter dine ønsker. Du skal føle dig tryg i hvert trin, så du godt tilfreds kan komme videre med en ny bolig.

Giver du Dennis Arboe ansvaret for at sælge din bolig, får du en veluddannet ejendomsmægler med indgående kendskab til det lokale boligmarked. Dennis er nemlig både opvokset og bosat i Limfjordslandet. Ydermere får du en ejendomsmægler med særdeles god byggeteknisk forståelse, idet han tidligere har arbejdet som ufaglært tømrer. Hos Arboehus.dk er det Dennis, der tager hånd omkring alt i forbindelse med salget af din bolig, men det vil altid ske i et samarbejde med dig. Mit ansvar er at din ejendomshandel forløber trygt og sikkert helt fra start og indtil ejendommen er overdraget til den nye lykkelige ejer.

Hos Arboehus.dk drejer enhver bolighandel sig om tillid, ærlighed, menneskelige relationer, god service og den personlige betjening. Jeg er sælgers mand, men efterstræber gode oplevelser for både køber og sælger. Således skabes et netværk af gode ambassadører - og det har jeg. Se blot på kundetilfredsheden på Boligsiden.dk. Mange familier kommer tilbage til mig, når tiden igen er til at skifte bolig.

Arboehus.dk har pionerånd og trang til nyskabelse, hvilket kendetegner en innovativ og dynamisk mæglerbutik. At alt udspringer fra hvor jeg selv bor og at det sker på et nærværende og personligt plan, ser jeg kun som et plus.

Hos Arboehus.dk får du ganske gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Vi foretager en grundig gennemgang af og vurdering af boligen og jeg giver i den forbindelse gerne gode råd om at gøre boligen salgsklar. Sammen med dig finder vi frem til en realistisk salgspris, der matcher markedspris. Det er vigtigt, at du føler fuld tillid til din ejendomsmægler. Det er jo mægleren, der repræsenterer dig og din bolig.

Jeg ser hvert ethvert salg som unikt, da dit hjem ikke er ligesom alle andres. Det er en forretning vi gennemfører sammen, hvor jeg anbefaler, du beslutter og jeg udfører. Derfor gennemgår jeg salgsforløbet med dig, så du ved hvad der sker i en bolighandel. Der kan være særlige restriktioner på din ejendom eller i det område hvor ejendommen er opført. Hvad med tilstandsrapporter, energimærke og el-rapport - skal der laves ejerskifteforsikring? Er annoncering nødvendig? Skal der tages billeder inde eller blot ude? Har du sikret dig selv og din familie korrekt og retmæssigt mod kedelige oplevelser efter, at huset er solgt? Sidst men ikke mindst, hvad er konsekvensen af evt. fejl eller forglemmelser i en hushandel? Ovenstående er blot nogle af de spørgsmål der dukker op, når boligen skal sættes til salg. I den forbindelse er en helt igennem ærlig dialog en del af vores gode service, men også et krav til dig. Det er nemlig udgangspunktet for at jeg kan løse opgaven bedst mulig for dig. En engageret og velinformeret ejendomsmægler giver både trygge sælgere og købere – og trygge købere give bedre salgspriser! Jeg ønsker at vide så meget som muligt om din bolig, så jeg kan informere købere om fordelene, handle proaktivt, informere og besvare spørgsmål ærligt og oprigtigt og husk. Det er altid mig personligt, der viser dit hus frem.

Mit fokus er desuden at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger, der skal til for at skabe et godt salg. Jeg mener, at boligsalg i dag gøres bedst og billigst over internettet og det kræver blandt andet rigtigt gode billeder af ejendommen. Jeg tager selv billederne og står dermed inde for den bedste kvalitet. Er du ikke tilfreds tager Jeg dem selvfølgelig om. Arboehus.dk kommer ud bredt på internettet. Specielt Boligsiden.dk og Facebook er vigtige ingredienser, men vi kommer ud meget bredere end det. Præsentationen af din bolig er kilden til den interesse, der kommer fra køberne, hvor mange der vil komme til en fremvisning og hermed selvsagt muligheden for et godt og succesfuldt salg. Præsentationen af din bolig på internettet mv. er noget du bør føle dig stolt af og glad for at vise frem til dine venner og bekendte. Den skal være informativ, sælgende, overbevisende og retvisende. Selvfølgelig inddrager jeg dig og dine synspunkter i præsentationen. Det er jo dig der kender din bolig bedst. Og det er dig der i sidste ende godkender materialet før din bolig frigives til salg.

Jeg byder dig hjerteligt velkommen som sælger hos Arboehus.dk.