Helligsøvej 30A, Helligsø Drag, 7760 Hurup Thy

Renoveret familiesommerhus

Ejendommen:
"Kompasset" - tidligere spejderhus nu helt gennemrenoveret lækkert og lyst familiesommerhus med 10 sovepladser og spa i huset + 2 sovepl. i anneks. Huset er beliggende på skøn læfyldt dobbeltgrund med masser af hyggekroge midt i sommerhusområdet Helligsø Drag. På grunden er der bl.a. anneks fra 2017, dobbelt carport fra 2011, shelters fra 2010 til overnatning, bålplads med siddepladser på små "terrasser" ind i brinkens sider. Fra huset er der små 300 m til Limfjorden, ca. 10 km til lækker 18 huls golfbane og ca. 18 km til National Park Thy. Huset er opført i gasbeton, der nu udvendigt er beklædt i træ, malet eternittag og delvist træ- og plastvinduer med termoglas. Stor og lækker helt ny let hævet træterrasse fra 2023 omkring næsten hele huset. Bag huset er der skøn overdækket terrasse. Til ejendommen hører desuden lille redskabsrum.
Sommerhuset er under ombygning m. bl.a. køkken og gulvbelægning, hvorfor nærværende salgsopstilling må betragtes som vejledende.

Indretning:
Dejligt lyst køkken/alrum med åben forbindelse til opholdsstue. Linoleumsgulv og glat gipsloft. Der er brændeovn i alrummet. Fra køkkenet er der "stalddør" til terrassen bag ejendommen og fra alrummet dobbelt terrassedør til terrassen foran ejd. - Åben forbindelse til opholdsstue med stort glasparti og terrassedør mod terrassen/haven. Klinkegulv og glat gipsloft. - Dejligt lyst badeværelse med glasbruseniche, væghængt toilet og såvel børne- samt forældrehåndvask. Klinkegulv med gulvvarme og glat gipsloft. - Bryggers/fyrrum med spabad og bordarr. med hævet vaskemaskine. Stor charmerende fællesvask i børnehøjde. Klinkegulv og glat gipsloft. - Fordelergang med klinkegulv og glat gipsloft. - Værelse med både 3/4 seng og 2 køjer. Laminattrægulv på beton og glat gipsloft - Værelse med dobbeltseng og 2 køjer. Laminattrægulv på beton og glat gipsloft - Soveværelse med dobbeltseng og udgang til morgenterrasse mod øst. Laminattrægulv på beton og glat gipsloft.
Et rummeligt og godt gennemrenoveret familiesommerhus med flere små sjove detaljer fra spejdertiden.

Huset er tilmeldt udlejning gennem Airbnb.

Vandforsyning: Privat alment - Sdr. Ydby Vandværk
Kloakforhold: Trixtank
Opvarmning: Oliefyr, el(luftvarmepumpe) og brændeovn.
Fibernet: Ja, Altibox

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.