Østergade 15, Hvidbjerg, 7790 Thyholm

Ejendommen:
Meget velbeliggende og spændende indrettet og velholdt villa med god anvendelig kælder. Ejendommen har hævet udestue i forhaven og skrånende ankomst til garagen og direkte adgang til kælderen. Bag huset findes plæne med frugttræer, drivhuset og køkkenhave med lille ældre skur. Huset er opført i 1960 og ombygget i '70, '88 og '96. Ejendommen har eternittag og built-up tag med vedligeholdelsesvenlige fibercementplader som inddækning på tilbygning. Huset er opført i røde teglsten og vinduer og døre er delvist i plast og træ. God beliggenhed tæt på skole, børnehave, Midtpunktet samt få min. gang til indkøb og togforbindelse.

Indretning:
Entré med lille trappe (3 trin) til stueplan samt trappe til kælder. Terrazzogulv og rustikloft. - Fordelergang med garderobeplads. Tæppe på beton og ludet rustikloft. - Opholdsstue i vinkel med udgang til hævet udestue med videre adgang til forhaven. Tæppe på beton og ludet rustikloft. - Køkken med lille spiseplads. Ældre men pænt køkken med malede elementer og bordplade i laminat. Linoleum på beton og ludet rustikloft. - Badeværelse totalt gennemrenoveret i '96 med sandfarvet klinkegulv ilagt vandbåren varme. Ludet rustikloft. Muret bruseniche. Bademiljø i delvist trælaminerede og malede elementer. Komposit bordplade og vask i ét. - Soveværelse med tæppe på beton og ludet rustikloft. Fast skabsvæg med 3 låger. - Spisestue med tæppe på beton og ludet rustikloft. - Dobbelt fransk glasdør til herlig lys og rummelig opholdsstue med brændeovn og udgang til svalegang mod ankomsten til huset samt udgang til baghaven. Lerfarvet klinkegulv og rustikloft.
Kælder:
Fordelergang med tæppe på beton og pudset loft. Direkte udgang til indkørslen mod garagen samt udhus. - Viktualierum med hylder til opbevaring. Linoleum på beton og pudset loft. - 3 rigtigt gode disponible rum med faste skabe, tæppe på beton og pudset loft. - Toilet med hvide/gråflammede klinker på gulv(m. defekt el-gulvvarme) + vægge. - Vaskerum med mossaikklinkegulv og betonloft. Der er bruseniche i dette rum(p.t. under reg. ved kommunen). - Fyrrum/værksted med tæppe på beton og betonloft.

Isolering ifølge energimærke med karakter D:
Gulv: 0mm Ydervægge: Hulmursisoleret murværk og lette ydervægge 100mm Loft: 100/125mm Vinduer og døre: 2-lags termo, 2 stk. 1-lags med forsatsrude

Vandforsyning: Privat vandforsyningsanlæg (Thyholm Vandværk)
Kloakforhold: Separatkloakeret (Struer Energi)
Opvarmning: Fjernvarme (Hvidbjerg Fjernvarme) og brændeovn (skal udskiftes/fjernes af køber efter handel i henhold til lovgivning)
Vej: Offentlig
Fibernet: Ja

Link til Tjek Boliglån: https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.