Mejerivej 15, Jegindø, 7790 Thyholm

Ejendommen:
1 plans villa med permanent tilladelse til flexbolig beliggende midt på Jegindø med skøn udsigt fra huset og haven ud over åbne marker bag ejendommen. Her er der højt til loftet og du vil ofte kunne nyde synet af ø'ens skønne dyreliv med bl.a. råvildt og fasaner. Huset er opført i 1968 og har et boligareal på 109m2. Til huset hører carport med udhus i enden. Huset fremstår i næsten original stand og trænger til renovering. Dette giver dig god mulighed for at sætte dit helt eget præg på ejendommen uden at skulle betale for renoveringer udført af sælger. Har du hænderne rigtigt skruet på, kan du her for meget små penge erhverve dig et fint lille hus med muligheder lige i udkanten af Jegindø By, hvor du har lys og luft rundt om ejendommen på 2 sider, da der her ikke er nabohuse. På Jegindø har du altid kort afstand til natur og selvfølgelig fjorden, der omkranser vores lille perle. Ynder du at bruge naturen eller vandet aktivt enten til vandring, cykling, sejlads, fiskeri eller lignende får du her rig mulighed for det. Et besøg på havnen og Restaurant Blinkende Lygter kan også klart anbefales.

Indretning:
Bryggers/baggang med bordarrangement med vask og plads til V+T. Oliefyr, el- og vandinstallationer findes alle i dette rum. Terracottafarvede klinker på gulvet og gipsloft med loftlem. - Fordelergang og entré i et. Lyst laminattrægulv og gipsloft. Fast dobbeltskab til overtøj. - Soveværelse med lyst laminatgulv og gipsloft. Indbyggede skabe med lille spejlarrangement. - Værelse med tæppe på beton og gipsloft. Fast skab. - Værelse med tæppe på beton og gipsloft. - Badeværelse med mossaikklinkegulv i blå nuancer og gipsloft. Der er både karbad og brus i rummet. Hvid sanitet og toilet med dobbeltskyl. - Vinkelstue med dejligt lysindfald gennem stort vinduesparti med udgang til den sydvendte flisebelagte terrasse og haven i øvrigt. Der er skøn udsigt fra både stuen og terrassen over markerne bag ejendommen, hvor synet af bl.a. rådyr og fasaner ofte kan nydes. Lyst laminattrægulv og gipsloft. - Køkken med lille spiseplads. Originale snedkerelementer med grånistret laminatbordplade. Korkgulv på beton og gipsloft.

Isolering ifølge Energimærke med karakter F:
Gulv: 120 mm lecabeton Ydervægge: ca. 75 mm hulmursisolering Loft: 150 mm Vinduer og døre: 2 lags termo, yderdørsparti med 1 lags glas

Vandforsyning: Privat vandforsyningsanlæg (Jegindø Vandværk).
Kloakforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg (Struer Energi).
Opvarmning: Oliefyr m olietank fra 2009.
Vej: Offentlig.
Fibernet: Nej, men muligt. Forhør hos ejendomsmægler.

Link til Tjek Boliglån: https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.